torstai 4. syyskuuta 2014

Asuntovaunun "lähtötilanne"

Viikonloppuna olisi tarkoitus päästä pitkästä aikaa koko perhe asuntovaunulle. Ajatuksena olisi mennä tutustumaan yhteen uudehkoon Sfc-alueeseen. Katsellaan sillä silmällä, josko ensi keväänä olisimme kausipaikkalaisia siellä. Emme voi pitää asuntovaunua omassa kotipihassa, joten vaunun täytyy olla jossain alueella "vakituisesti".

Viikonlopun aikana pitäisi vähän testailla eri värejä asuntovaunuun, että löydettäisiin ne mitkä sopii vaunun kalusteisiin ja mitkä taas eivät sovi. Kotona eteisessä odottaa jo Ikean kassillinen erilaisia vilttejä, päiväpeittoja, koristetyynyjä mitä olen ajatellut testailla vaunun sohvaan.


Suurin muutoksen tekijä tulee olemaan sohvan uudelleen verhoilu. Sen oikeanlainen kangas ja kuosi muuttaa vaunua toivon mukaan raikkaammaksi, valoisammaksi ja ei niin perinteisen asuntovaunun sohvan-näköiseksi. Sohvan väri ei voi kuitenkaan olla niin vaalea mitä haluaisimme, koska meidän pojat tulevat sitä sotkemaan vielä useita vuosia. Nyt sohvaa on ollut suojaamassa punainen fleece-viltti. Se on ollut helppo ottaa pois ja puristella leivän muruset ym. pois. Verhot olisi tarkoitus myös samalla vaihtaa uusiin tässä samalla.



Nuo punaiset "väliseinäverhot" eivät ole yhtään meidän makuun. Mutta kun ei parempaakaan ollut heti laittaa, niin ovat saaneet olla siinä nyt tämän ensimmäisen kesän. Jos sohva olisi yksivärinen ja näissä verhoissa olisi sitä samaa väriä mutta myös jotain isompaa kuviota, ehkä.


 
Kaikkien sänkyjen ympärillä on tuollaiset pehmusteet, jotka olisi myös tarkoituksena verhoilla uudelleen. Koristetyynyt on se helpoin kohta tässä komistuksessa, niitä kun löytyy lähes joka kaupasta. Verhot uusitaan myös tähän ikkunaan.

Isäntä on suunnitellut pitkään valojen lisäämistä vaunuun, koska ikkunoita on vain kaksi sekä yksi kattoluukku. Katsotaan talven aikana, että toteutuuko suunnitelmat vai ei.

Nyt vain odotetaan viikonloppua, että päästään testaustunnelmiin!
Ideoita, kommentteja, ehdotuksia väreistä, materiaaleista ja kuoseista otetaan vastaan :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti