torstai 11. syyskuuta 2014

Asuntovaunuton viikko


Huh huh, onneksi viikonloppu on ihan lähellä! On ollut melkoinen viikko. Töissä on ollut pitkiä päiviä ja illat hulinaa poikien kanssa. Enpä ole iltaisin tällä viikolla jaksanut mitään ylimääräistä. Kotityötkin odottavat viikonlopun inspiraatiota.
Mutta aina on aikaa leipoa! Vanhemman pojan päiväkodin vanhempainillassa henkilökunta sattui mainitsemaan, että he tykkäävät herkuista… Siinä siis oiva syys leipoa! Mikä olisi mukavampi kiitos hyvin alkaneesta syksystä kuin lähestulkoon uunituore pulla. Aivan loistava resepti on täältä. Pojat leipoivat omia pulliaan ja minä siinä sivussa.
Leipominen on minulle rentoutumista ja "aivojen tyhjäystä". Aina ei kuitenkaan kaikkia voi itse syödä ja siksi en voi leipoa niin usein kuin oikeasti haluaisin.  Viime aikoina tosin leipominen on vähän jäänyt, mutta ehkä nyt syksyn pimetessä jauhopeukaloitani alkaa taas kutittamaan.



Viikonlopulle olemme suunnitelleet asuntovaunuilua, totta kai. Tarkoituksena olisi jo vähän tyhjätä vaunua. Tämä saattaa olla viimeinen viikonloppu, kun ehdimme olla yötä vaunulla ennen kuin vaunu lähtee "talviunille". Vaunusta tyhjätään kaikki ylimääräinen pois; astiat, petivaatteet jne. Viimeisenä otetaan verhot ja sohvatyynyt mukaan. Ensi keväänä kun ne seuraavan laitetaan paikoilleen, niissä on toivon mukaan uusi verhoilu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti