tiistai 2. syyskuuta 2014

Tästä se alkaa!


Alkuun hiukan taustoja juuri aloittamalleni blogille. Olemme ”aloitteva” karavaani-perhe pääkaupunkiseudulta. Perheeseemme kuuluu minun ja isännän lisäksi kaksi pientä vilkasta poikaa. Olemme kokeilleet kahtena kesänä vuokravaunulla karavaanari-elämää ja pitäneet siitä.
Alkuvuodesta 2014 isäntä alkoi etsiä kesäksi meille vuokravaunua, mutta kun juuri sopivaa ei löytynyt, päädyimme ostoksille. Valintakriteereinä vaunulle oli, että kaikille tulisi olla valmiit vuoteet, ei pöydästä muutettavia. Muutaman kuukauden surffailun ja liikkeissä käyntien jälkeen löysimme meidän tarpeisiin sopivan. Huhtikuussa ostimme oman asuntovaunun, Polar -merkkisen. Vaunu on ns. talvivaunu eli jos poikiemme vielä vähän kasvettua innostumme niin voimme käyttää vaunua talvellakin, esim. laskettelurinteiden läheisyydessä.

 Asuntovaunu ei ole väritykseltään meidän mieleinen. Ideoita uudelle verhoilulle ja sisustukselle alkoi tulla heti, kun kaupat olivat varmistuneet. Mutta päätimme kuitenkin ensin asustella vaunussa ja vasta kunnon käytön jälkeen suunnitella ja toteuttaa vaunun komistus-projekti. Nyt kun projektin aloitus alkaa olla ajankohtainen, ideoita tai vinkkejä ei tahdo löytyä oikein mistään. Kyllähän Googlen- kuvahaulla löytyy jos jonkinlaista kuvaa ympäri maailmaa erilaisista asuntovaunuista, mutta ei juuri sitä Ratkaisevaa Kuningasideaa. Katsotaan löytyykö se tämän kirjoittamisen kautta. Selkeyttääkö kirjoittaminen ne ideat mitä päässä pyörii, toteuttamiskelpoiseksi toimivaksi kokonaisuudeksi, se jää nähtäväksi.
Pikkuhiljaa vaunuilu on menossa "talviunille". Ennen ensi kevättä olisi mukavaa saada vaunusta sellainen juuri meidän makuun sopiva.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti