maanantai 8. syyskuuta 2014

Testing, testing.


Viikonloppu sujui oikein leppoisissa merkeissä Sfc Hämeenhelmessä. Koska sää oli oikein sopiva, niin suurin osa viikonlopusta kului ulkoillessa. Joten suunnittelemani verhoilu- testaus jäi ihan viime tippaa eli sunnuntai iltapäivään. Olin ottanut siis kotoa mukaan kassillisen erilaisia verhoja, tyynyjä, päiväpeittoja.  Tarkoituksena oli rajata värejä tai kuoseja pois ja mahdollisesti löytää se sopiva väri tuleviin verhoiluihin. Harmikseni sitä juuri Oikeaa väriä ei vielä löytynyt, mutta jotain ”tuloksia” saatiin kuitenkin. Minä asettelin testikankaita ja mies totesi mielipiteensä saman tien. Tässä jotain aatoksia kuvien kera.
Ensimmäisenä oli tummansininen värinä. Isäntä oli sitä mieltä, että se on veneisiin sopiva väri. Samoin hän mieltää raidat purjehdukseen. Itse olen ollut raitojen kannalla, enkä kyllä sitä vieläkään hylkää. Tuo tummansininen on ehkä liian tumma väri meidän vaunuun.
Tässä on liian paljon kuviota. Värikään ei ole minun makuuni tässä tilanteessa. Joten noin kuviolliset kankaat voidaan unohtaa.
 Raita tyyny pääsi taas mukaan. Beige on vähän ehkä tylsä värinä, jotenkin kaipaan kuitenkin hillityn kaveriksi piristystä. Siksi kokeilin mukana ollutta kaitaliinaa selkänojaan. Yhtenä vaihtoehtona meillä on ollut, että istuintyynyt verhoiltaisiin yksi värisellä kankaalla ja selkänojiin tulisi kuviollista. Tämä vaihtoehto tuntuu minusta tällä hetkellä parhaimmalta.


Testin "lopputuloksena" voisin todeta, että jotain kuviollista, kenties ruskea pohjaista kangasta täytyisi nyt löytää. Ruskea saattaisi sopia siihen puunväriin mitä vaunussa on.
Viikonloppuna huomasimme myös, että uudesta verhoilukankaasta täytyy teettää myös irtopäällinen siihen kohtaa missä pojat syövät.

Muutama minuutti aamupalaa syötynä ja sohva oli vain tämännäköinen. Ei ole mukavaa, että vaivalla suunniteltu ja teetetty verhoilu on heti täynnä läiskiä. Nyt tässä samalla irtopäällinen on helppo teettää, kun kankaat kuitenkin joudutaan tilaamaan.
Parin viikon päästä on Caravan-messut Lahdessa, toivottavasti sieltä löytyisi jotain uusia ideoita.

Viikonloppu oli oikein onnistunut monella tapaa.
Tästä sai taas voimia arjen aherrukseen. Mukavan syksyistä viikkoa kaikille!




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti